Referentie

Home/Referentie
Referentie 2017-05-12T13:53:26+00:00

Wij zouden u het liefst vertellen voor welke bedrijven, organisaties en particulieren Guru Security beveiligingswerk uitvoert en heeft uitgevoerd. Daar zijn we namelijk trots op. Maar u kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat we het vertrouwen van onze opdrachtgevers niet willen beschamen. We volstaan dan ook met een kleine opsomming van referenties vanuit de branches waarin we actief zijn. Een lijst die elke dag weer groeit. Want steeds meer klanten waarderen onze aanpak, inzet, kwaliteit, servicegerichtheid, flexibiliteit en professionaliteit tegen een scherp tarief! U binnenkort ook?

Onze gespecialiseerd ervaren winkelsurveillanten, werken als gastheer/gastvrouw in diverse winkels. Onze winkelsurveillanten voorkomen diefstal en overlast.

In de functie van objectbeveiliger houden wij toezicht op – en controleren wij de veiligheidsaspecten van – het object. Objecten zoals kantoren, gemeentelijke instellingen, (bouw) terreinen, bedrijfspanden, scholen en uw personeel onder en buiten werktijd.

Hermetisch afsluiten van uw bouw locactie of industrieterrein is vaak een onmogelijke taak en ook het vergrendelen van uw waardevolle machines en materialen is lastig. Onze bouw beveiligers houden ’s nachts en in de weekenden een oogje in het zeil.

De preventieve aanwezigheid van toezichthouders van Guru Security voorkomt overlast op straat of in het openbaar vervoer. Hangjongeren, zwerfvuil, onveilige situaties, wij zorgen ervoor dat de regels worden gehandhaafd.

Wij werken op allerlei Evenementen. Of het nu gaat om een festival, een vergadering, congres of een beurs. Guru Security zorgt voor de veiligheid.

Ad hoc beveiliging, er ontstaan situaties waarbij terstond beveiliging noodzakelijk is. Hierbij denkt u aan een stroomstoring, inbraak, storm schade aan uw pand, toezicht bij extreme weersomstandigheden en brand. Er word dan een spoed oproep bij ons gedaan, wij zorgen dat onze beveiligingsbeambte binnen 1 uur ter plaatse is.

Uit security overwegingen en vanuit beveiliging oogpunt noemen wij dus geen referenties bij naam. Indien u wenst, kunnen wij u persoonlijk in contact brengen met één of meerdere relaties, na een persoonlijk gesprek. Neemt u hierover gerust contact met ons op.